Bio Luvil 10 vaatteen kollaasi

Näitä kymmentä vaatekappaletta yhdistelemällä pärjää syksyn riennoissa ja niitä vaihtelemalla syntyy täydellinen asukokonaisuus niin töihin kuin vapaa-ajallekin.

Valkoinen kauluspaita on oiva valinta farkkujen ja mustan bleiserin kanssa, kun haluat pukeutua siistin rennosti töihin. Kun taas haluat olla astetta muodollisempi, voit yhdistää kauluspaidan mustiin puvunhousuihin. Huolehtimalla paidasta oikein autat sitä kestämään pidempään.

Yksivärinen, ohut neule on ihanan raikas, mutta samalla klassinen valinta, kun kaipaat lämpöä syksyn kylmeneviin päiviin. Neule näyttää upealta, kun yhdistät sen valkoiseen kauluspaitaan ja se toimii ihanasti myös trenssin alla. Huolehtimalla villaneuleesta oikein voit nauttia siitä monta syksyä.

Siistit farkut toimivat aina – vapaa-ajalla, töissä ja jopa juhlissa. Kaikki on vain kiinni yhdistelystä! Rennolla neuleella luot asun vapaa-ajalle ja bleiserillä viet farkkuja siistimpään suuntaan työasuksi. Farkut taiot juhlakuntoon kauniilla vaaleanpunaisella silkkipuserolla, joka tuo juhlavuutta asuun. Farkkujen peseminen oikeaoppisesti kannattaa, jotta ne säilyvät vuosia.

Hyvin istuvat puvunhousut tulisi löytyä jokaisen kaapista! Supermuodollinen asu syntyy, kun yhdistät puvunhousut valkoiseen kauluspaitaan ja bleiseriin. Jos kaipaat vähän rennompaa lookia, pistä jalkaan tennarit ja yhdistä housut vaivattomaan neuleeseen. Puvunhousuja on moneen lähtöön eri kankaista tehtyinä. Tarkista aina pesuohjeet ennen pesemistä.

Tummasävyinen bleiseri on helpoin tapa muuttaa asukokonaisuus muodollisempaan ja skarpimpaan suuntaan. Panosta siis laadukkaaseen jakkuun, joka kestää vuosia. Varoitus, tähän vaatekappaleeseen et tule kyllästymään! Bleiseri kannattaa raikastaa tuulettamalla aina käytön jälkeen.

Silkkipusero on täydellinen valinta, jos suuntaat töiden jälkeen illalliselle tai lasilliselle ystäviesi kanssa! Kun taas yhdistät silkkipaidan farkkuihin, luot helposti nuorekkaan ja rennon tyylin. Silkki on upea, mutta herkkä kangas, joten sen pesemisessä kannattaa olla tarkkana!

Rento, värikäs mekko toimii vapaa-ajalla täydellisesti. Kun yhdistät sen trenssiin, luot täydellisen asun myös rennompaan työpäivään. Tärkeimpänä ohjenuorana tässä ovat asusteet: tennareilla luot rennomman lookin ja korkkareilla saat aikaan fiinimmän asun. Kirjava mekko pysyy hyvänä kun peset sen oikeaoppisesti.

Pikkumusta on edelleen yksi tärkeimmistä vaatekaapin kulmakivistä. Panosta laadukkaaseen ja istuvaan malliin, jota voit käyttää vuodesta toiseen! Yhdistä se bleiseriin työpaikalla ja trenssiin, kun kaipaat klassista tyyliä. Musta vaate on hankala pitää mustana, mutta oikealla pesuaineella ja pesuohjeella sekin on mahdollista!

Valkoinen puuvillainen t-paita on kaikkien vaatekaappien tärkein kulmakivi. Klassinen malli ja laadukas materiaali kestävät pitkään. Rennompi asukokonaisuus syntyy yhdistämällä paita farkkuihin. T-paita toimii myös muodollisemmassa tilaisuudessa, kun yhdistät sen puvunhousuihin ja jakkuun. Pidät t-paitasi hyvänä pitkään, kun noudatat pesuohjeita.